Proteze elastice

 • fizionomie sporita datorita lipsei crosetelor de ancorare din sarma
 • confort marit datorat elasticitatii si dimensiunii reduse a bazei protezei
 • rezistenta la rupere
lm_elastice

Introducerea zirconiului – un element chimic rar şi valoros, cu numărul atomic 40 şi simbolul Zr – în medicină a reprezentat un mare progres, deoarece oferă numeroase avantaje faţă de elementele folosite în mod tradiţional.

Rezistenţa acestui metal rar este atât de mare, încât el este folosit, de mai multe decenii, în domeniile cele mai avangardiste ale ştiinţei şi tehnologiei contemporane. Vă oferim doar două exemple, extrem de grăitoare: zirconiul este utilizat atât la scuturile navelor spaţiale trimise de NASA în afara atmosferei planetei Pământ, cât şi la plăcuţele de frână pentru maşinile campionilor mondiali de Formula 1. Zirconiu în combinație cu oxigenul a dat naștere unui material ceramic foarte rezistent și perfect biocompatibil, reprezentând astfel cea mai bună soluție pentru a avea dinți rezistenți și frumoși.

Rezistenţa extraordinară nu este însă unicul avantaj al folosirii zirconiului. Iată numai câteva dintre celelalte avantaje pe care le oferă utilizarea zirconiului pentru realizarea coroanelor dentare:

 • zirconiul este perfect biocompatibil şi nu provoacă niciun fel de alergii;
 • oferă o fizionomie de excepţie, datorită culorii sale albe şi translucidităţii finale;
 • zirconiul elimină posibilitatea apariţiei în timp a lizereului gri la marginea coroanelor dentare specifică lucrărilor dentare tradiţionale, metalo-ceramice;
 • softul de modelare folosit de Laboratorul dentar Art Dent Oradea oferă inclusiv posibilitatea vizualizării virtuale, de către pacient, a viitoarei lucrări dentare. Astfel, puteţi să vedeţi cum vor arăta dinţii dumneavoastră chiar înainte de aîncepe propriul-zis lucrarea!
 • coroanele de zirconiu se adaptează perfect la cavitatea bucală, datorită confecţionării prin tehnologia CAD/CAM. Laboratorul Art Dent Oradea a achiziţionat un sistem CAD/CAM complet încă din 2010, astfel că le putem oferi pacienţilor avantajele confecţionării digitale a structurilor dentare.
 • Tehnologia pe care o avem în prezent la dispoziţie ne permite să le oferimşi altor laboratoare dentare din Oradea (şi nu numai) suport pentru frezarea structurilor de zirconiu. Astfel, putem afirma cu mândrie că suntem lideri de piaţă în municipiul Oradea şi întreg judeţul Bihor, în ceea ce priveşte tehnologia de confecționare a structurilor din zirconiu.
 • Art Dent vă oferă sănătate şi frumuseţea zâmbetului, cu ajutorul celor mai buni tehnicieni dentari şi a tehnologiei de ultimă oră!
 • Pentru mai multe amănunte, ne găsiţi pe str. Caișilor 2/0, Oradea, sau la telefon 0259 479 590 (fix) ori 0722 360 486 (mobil). Vă aşteptăm la laboratorul dentar Art Dent.